Ce trebuie sa stim despre extractul de ceai verde | Proprietati si recomandari

Ideal pentru incetinirea procesului de imbatranire a pielii, mentinerea colagenului in piele si elasticitatii, extractul de ceai verde este un ingredient ce ar trebui incercat macar o data, pentru a reusi sa putem face o comparatie intre el si alte uleiuri benefice pielii.

Proprietati:

  • neutralizeaza radicalii liberi;
  • tonifiant;
  • ajuta la mentinerea colagenului in piele si impiedica degradarea acestuia;
  • intretine elastina din piele;
  • este un antioxidant/antiinflamator puternic pentru piele;

Recomandari:

  •  este recomandat pentru orice tip de ten/ten matur;
  • prevenirea imbatranirii;
  • ideal pentru zona ochilor;
  • ajuta in cazul iritatiilor, arsurilor sau arsurilor solare;

Indicatii de utilizare a extractului de ceai verde:

  1. Acest ulei este foarte puternic, de aceea este recomandata folosirea lui ca si ingredient cosmetic in cremele pregatite acasa sau  inclus in cremele deja cumparate.
  2. Este perfect pentru zona ochilor daca este adaugat in gelurile sau cremele pentru conturul ochilor.
  3. Se poate utiliza de asemenea si in lotiunile de plaja sau cremele ‘after sun’.

Atentie: Nu este compatibil cu extractul din samburi de grefa.

Pret: 5 lei;

Cantitate: 10 ml;

Locatie: Plafar sau farmacie.

Anunțuri

Daca ti-a placut articolul lasa-mi o incurajare <3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s