Uleiosul iti schimba stilul de viata! Colecteaza si tu uleiul uzat

Stiati ca:

„Dacă 10% din populaţia orașului colectează 2 litri de ulei alimentar uzat într-un an de zile se evită deversarea în natură (apă, sol) și respectiv poluarea acesteia cu 134 de tone de ulei alimentar uzat.”

uleiosul                                                                                                                    sursa: https://www.facebook.com/Uleiosul

Acest articol este scris din dorinta de a schimba ceva, iar daca o singura persoana intelege ce scriu si trece la „actiune”, ma face cea mai fericita!

 Chiar daca unele persoane imi arunca in fata fraza ” De ce sa ma chinui eu sa colectez si altii sa faca bani de pe urma mea?”, ei bine din punctul meu de vedere conteaza sa te simti tu impacat cu tine. Sunt sigura ca nu este nicio satisfactie in momentul cand ai aruncat hartia aiurea/ uleiul in chiuveta / sticla si plasticul alaturi de gunoiul menajer, se numeste doar INDIFERENTA, unii o mai numesc lipsa de timp (doar ca nu ii cred) 🙂 .

Satisfactia adevarata o ai atunci cand stii ca ai pus o caramida in mentinerea mediului, asta chiar este o stare de bine in adevaratul sens al cuvantului (din punctul meu de vedere).

Nu astepta sa ti se ofere ceva in schimb, incepe schimbarea cu tine si apoi cu oamenii din jurul tau, asa vom reusi sa traim intr-un mediu curat si poate mai bun :).

Mai multe detalii puteti citi pe site-ul Uleiosul.

SCHIMBAREA INCEPE CU TINE!

Reclame

Daca ti-a placut articolul lasa-mi o incurajare <3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s