„Secretul gustului artifical”

Daca sunteti fanii supelor instant sau „vegeta” ,iata ce trebuie sa stiti:
Supele concentrate contin în exces glutamat de sodiu, E 621, considerat de specialisti dintre cele mai cancerigene substante. Peste 90% din plic este monoglutamat de sodiu, substanta care supraexcita papilele gustative, facandu-le să simta mult mai puternic gustul celor 2 fire de legume.

Organizatiile de profil din UE duc o intensa campanie de interzicere a glutamatului de sodiu. Ministerul Alimentatiei din SUA a informat public ca glutamatul de sodiu este unul dintre principalii factori care produc boala Alzheimer si Parkinson. Injectiile cu glutamat, efectuate pe animale, în laborator, au distrus celulele nervoase din creierul cobailor, câinilor si maimutelor.

ATENTIE: MEDICII VETERINARI AVERTIZEAZA SA NU GATITI MANCARE PENTRU ANIMALE CU VEGETA/ DELIKT/ KNNOR !

Anunțuri

Daca ti-a placut articolul lasa-mi o incurajare <3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s