Review: Ulei de migdale dulci presat la rece Solaris, 50 ml

Fan inrait al produselor Mayam, de aceasta data nu am gasit in zona produsele lor asa ca am luat acest ulei de la Solaris ( calitatea este asemanatoare cu a celui de la Mayam ). Este un ulei bogat in vitamina A, B și E, vitamine foarte bune pentru sanatatea pielii,  bogat în acizi oleic și linoleic, folosit preponderent ca un produs de îngrijire a pielii ce poate fi utilizat ca un ulei medicinal pentru unele boli de piele.

12274528_1047662231953211_4068378507550253254_n

Din cauza problemelor cu tenul, l-am scos de la „naftalina” si am inceput sa il folosesc in fiecare seara pe tenul proaspat demachiat. O sticluta ajunge destul de mult timp, dar poate fi tinut in jur de 6 luni (fiind ulei poate capata un miros neplacut daca este desfacut si uitat in dulap mai mult de un an).

Imi place sa il folosesc ca atare pe ten, 3 picaturi sunt suficiente pentru fata, gat si zona decolteului. In caz ca nu doriti sa il folositi asa puteti adauga cateva picaturi  in crema voastra preferata pentru a o face mai emolienta si astfel obtineti un produs 2 in 1. 🙂 Nu scapa nici parul de tratamentul cu ulei de migdale, in mastile de par imi place sa il combin cu diverse uleiuri cum ar fi: ulei esential de rozmarin, ulei de ricin, unt de shea, ulei de cocos, etc

PRET: 15 lei
CANTITATE:50 ML
LOCATIE: Plafar, Drogherii, DM, Auchan
Voi ce uleiuri folositi pe timp de iarna? Dau rezultatele dorite?


Un gând despre &8222;Review: Ulei de migdale dulci presat la rece Solaris, 50 ml&8221;

  1. Pingback: Crema homemade | Ai grija de Tine

Daca ti-a placut articolul lasa-mi o incurajare <3