Review: Ulei de cocos presat la rece Apimond, 120 gr

Un alt produs Apimond testat este Uleiul de cocos, 120 gr.

Cum eram in mare graba si nu am reusit sa ajung la plafar sa iau uleiul de cocos de la Mayam (pe care il folosesc de mai multi ani si mi-a castigat increderea) am dat repede o comanda pe site-ul celor de la Apimond, a doua zi a venit coletul si am fost foarte incantata de ce am gasit in el.

12366419_1057180721001362_6400655064226837029_n

Folosesc ulei de cocos in exces la prajituri, inlocuieste zaharul perfect, iar gustul este MIAM!
Mai am un sfert de borcanel, iar pana acum am reusit sa fac 8 tavi de cookies si 3 masti de par, restul cred ca il pastrez pentru fata si corp, pentru ca tenul este foarte fin dupa ce il folosesc si imi place muuuult!

Imi mai place sa il folosesc pentru curatarea si detoxifiere gingiilor, metoda se numeste „oil pulling”, iar tot ce trebuie facut este sa se clateasca gura timp de 20 de minute cu uleiul de cocos.
Mai multe detalii aici : Oil Pulling

Nu mi s-a parut diferit fata de cel de la Mayam, poate doar borcanasul care este de VIS!

PRET : 18 lei (cu reducere)
CANTITATE: 120 gr
LOCATIE: Magazinul online Apimond

                                                                 


14 gânduri despre &8222;Review: Ulei de cocos presat la rece Apimond, 120 gr&8221;

  1. Pentru mine uleiul de cocos este unul din cele mai complexe produse care te ajuta atat in alimentatie dar si pentru frumusete. Benefiicile lui le-am descoprit la un eveniment cu Olivia Steer care ne-a gatit vegan cu ulei de cocos iar tenul ei arata de 20 de ani desi are peste 30 de ani si ne-a spus ca singurul produs pe care il foloseste este uleiul de cocos cu care se demachiaza si il foloseste si in loc de crema. In Asia, in zonele in care se consuma foarte des ulei de cocos, oamenii nu au probleme cu greutatea, ceea ce inseamna ca acest ulei nu determina cresterea in greutate, ci sustine sanatatea. Studii recente ale nutritionistilor situeaza uleiul de cocos printre alimentele care contribuie la diminuarea poftei de mancare.Uleiul de cocos, spre deosebire de alte uleiuri, are rolul de a scadea nivelul colesterolului si al trigliceridelor,cazul meu.Avand proprietati antibacteriene, antivirale, antifungice, uleiul de cocos creste imunitatea organismului. Acest ulei are si capacitatea de a regla activitatea glandei tiroide, dar are si o actiune benefica in sustinerea functionarii optime a creierului. Am citit ca ajuta organismul sa asimileze mai usor si mai bine vitaminele, mineralele si aminoacizii, avand si efecte excelente asupra sanatatii pielii. Prin mentinerea unui nivel optim de antioxidanti in organism, uleiul de cocos are efecte de stimulare a regenerarii celulare, ajutand organismul sa isi pastreze tineretea mai mult timp.
    Puterea sa de regenerare celulara l-a propulsat intr-un loc de cinste a remediilor impotriva eczemelor, a dermatitelor sau a altor afectiuni dermatologice. Grabeste vindecarea ranilor si este eficient si in atenuarea cicatricelor. Sunt uimita cat de complex este si cu o investitie minima poti gati dar si ingriji pielea. Cu 2 borcane faci fata intr-o luna si nu trebuie sa investesti in fel de fel de medicamente scumpe pentru colesterol sau in demachiante si creme scumpe de la diverse branduri . Deci este si economic pentru buget.

    Apreciază

    • Asa este, merita incercat macar pentru clatitele declicioase care pot rezulta prin folosirea a doua lingurite de ulei de cocos(mai ales ca acest ulei nu se depune spre deosebire de alte uleiuri, doar este transformat de organism in energie fara a fi stocat). Multa sanatate!!! ❤

      Apreciază

  2. Pingback: Ulei de Jojoba (Mayam) | Ai grija de Tine
  3. Pingback: Apa tonica demachianta (Apimond) | Ai grija de Tine
  4. Pingback: Review: Exfoliant cu fructe de padure (Herbalife) | Ai grija de Tine
  5. Pingback: Review: Ulei din seminte de struguri (Mayam) | Ai grija de Tine
  6. Pingback: Review: Ulei de ricin (Mayam) | Ai grija de Tine
  7. Pingback: Ulei revitalizant pentru scalp | Ai grija de Tine
  8. Pingback: Review: Ulei de broccoli (Mayam) | Ai grija de Tine
  9. Pingback: Body scrub anticelulitic (Homemade) | Ai grija de Tine
  10. Pingback: Review: Pasta de dinti cu ulei de cocos Biomed Superwhite – 99 % ingrediente naturale | Ai grija de Tine
  11. Pingback: Piure de cocos Bio DM, 250 ml | Ai grija de Tine

Daca ti-a placut articolul lasa-mi o incurajare <3